Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-almere.nl


  Paragnosten in Almere geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Annicka
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Hoi annicka .
Bedankt al er eerst voor je Reading was weer leerzaam .
En ja vieren doen we hier altijd.




Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Hoi Annicka
Ja ik moet zeggen ben het met jou helemaal eens. Qua vriendschap voel ik het ook zo aan.
Bedankt voor de goede Reading en alles klaart zich wel uit,
Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Hoi annicka
Bedankt voor je mooie Reading .wat u zegt van rustig aan te doen met . ben ik zeker mij van bewust gaan we ook doen
Hopelijk al wat u zeg dat dit mag uitkomen.
Bedankt alvast groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita met paragnost Annicka   Ervaring van Rita geplaatst op 8 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wow Annicka, ik kon het me niet voorstellen. maar wat je voorspelde kwam binnen een paar weken uit. De persoon ook precies beschreven.




Ervaring van anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  gisteren een reading gehad van deze lieve dame en al wat ze zei klopte. ook raad gekregen als relatiecoach en deed deugd zoiets te mogen horen. Hopelijk komen haar mooie voorspellingen uit en kan ik een mooie toekomst tegemoet gaan. Dank je wel voor je reading.




Ervaring van A met paragnost Annicka   Ervaring van A met paragnost Annicka   Ervaring van A geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka.
Wat een mooie en fijne reading. De manier waarop je alles uit kan leggen en dingen vertelt die je vooraf echt
niet kon weten. Je hebt mij echt weer in mijn kracht gezet en rust gegeven. Ik geloof absoluut dat de boodschappen en voorspellingen uitkomen. Annick is een aanwinst voor de lijn. Ze is duidelijk in haar inzichten,
een aanrader dus. lieve annicka ik zal je zeker terug bellen.
Lieve mensen bel, je zult het zelf ervaren.

groetjes malika.




Ervaring van malika met paragnost Annicka   Ervaring van malika met paragnost Annicka   Ervaring van malika geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Echt een hele lieve vrouw met een fijne stem. Ik ga ervan uit dat haar mooie voorspellingen uitkomen.




Ervaring van Steef met paragnost Annicka   Ervaring van Steef met paragnost Annicka   Ervaring van Steef geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Top medium. echt een lieverd.




Ervaring van Ingrid met paragnost Annicka   Ervaring van Ingrid met paragnost Annicka   Ervaring van Ingrid geplaatst op 16 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Ik ben onder de indruk, wat een ontzettende liefdevolle vrouw. Annicka heeft een prettige, rustige stem en ziet de dingen haarscherp. Knap en bijzonder wat voor informatie zij uit de kaarten krijgt, raadpleeg Annicka, ik vind haar een aanrader.




Ervaring van Pauline met paragnost Annicka   Ervaring van Pauline met paragnost Annicka   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Ik heb net een heel fijn gesprek met haar gehad.
Zij is duidelijk, legt alles heel goed uit het hoe en waarom de situatie op dit moment is en hoe het verder zal verlopen. Zij is eerlijk en praat je niet naar de mond wat je graag wilt horen.
Een hele lieve vrouw. Dankjewel voir deze fijne reading.




Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve warme integere vrouw, hoefde haar niks te zeggen en ze begon van zelf alles te vertellen. Alles viel op zn plaats. Gedurende de reading. Ze zij zielsverwanten houden bij de ander een spiegel voor. En dat klopt zeker. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Bedankt. ze is open en eerlijk, zeker een aanrader. liefs in licht en liefde.




Ervaring van Suus met paragnost Annicka   Ervaring van Suus met paragnost Annicka   Ervaring van Suus geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Net een heel mooi consult gehad. Niet alleen een heldere voorspelling maar ook inzicht. Alles klopte en is in lijn met mijn gevoel. Er is tijd voor mij genomen. Voor mij 1 van de beste consulenten en ik heb er best veel gesproken. Liefs G.




Ervaring van G met paragnost Annicka   Ervaring van G met paragnost Annicka   Ervaring van G geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Beste Annica,
Hartelijk dank voor het mooie consult. Je bent een topper, zuiver en echt gezellig. Alles klopte tot in de kleine details. Ik heb er vertrouwen in dat de voorspelling zal uitkomen. Zeker een aanrader.

Groeten van ik ben het waard om meer te ontvangen op mijn pad.




Ervaring van M met paragnost Annicka   Ervaring van M met paragnost Annicka   Ervaring van M geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Super bedankt voor het uitgebreid email-consult.




Ervaring van Gaby met paragnost Annicka   Ervaring van Gaby met paragnost Annicka   Ervaring van Gaby geplaatst op 17 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka,
Bedankt om naar mij te luisteren in deze moeilijke tijden van mijn leven. Je bent fantastisch. Ik zal een heerlijk ontspannend bad nemen om mijn energie te helpen op te laden. Liefs, Nu weet je wie ik ben. :).




Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wat een fijne vrouw om mee te praten. Ze legt alles duidelijk uit.
Echt een TOPPER. Liefs B.




Ervaring van Brenda met paragnost Annicka   Ervaring van Brenda met paragnost Annicka   Ervaring van Brenda geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka, vandaag heb ik een zeer leuk gesprek met jou gehad. Het is steeds over die man die nu rustig is. Je bent een zeer aangename gesprekspartner en een zeer top medium. Je kon details zeggen dat allemaal klopt. Ik denk steeds aan jouw woorden over mijn situiatie en wou iets voor jou hier laten geschreven. Wij hebben ook over de Corona situatie dit jaar gesproken. Nu weet je wie ik ben :) Je bent Top. Dankuwel. :).




Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Alles dat Annicka mij heeft mogen doorgeven op het gebied van werk en relaties klopte en dat zonder informatie vooraf. Annicka is sowieso een hele fijne vrouw om mee te praten die zich goed kan verplaatsen in de persoon die haar belt. Als je ergens mee zit, raad ik je aan haar eens te bellen. Zodra de oude deuren gesloten zijn en de nieuwe open zijn gegaan, hoor je het van mij. Nogmaals bedankt. M.




Ervaring van M. met paragnost Annicka   Ervaring van M. met paragnost Annicka   Ervaring van M. geplaatst op 11 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Een fantastische dame. Met deze dame kan je diepgaande gesprekken voeren die je raken tot het binnenste van je hart. Haar krachten neem je zo over. Beschrijving van persoon kan ze als de beste. Ik kan nu alleen hopen dat de voorspellingen uitkomen. Bedankt Annicka.




Ervaring van ... met paragnost Annicka   Ervaring van ... met paragnost Annicka   Ervaring van ... geplaatst op 2 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka, ik heb jou gisteren voor de 2de maal mogen spreken. Heel bijzonder ben je als mens en als medium. Je bent heel zuiver en oprecht en voelt haarscherp in. Je maakt het niet mooier of het is. Altijf met het nodige respect, ook naar andere toe, die het minder goed met een ander bedoelen. Bedankt voor jouw inzichten, knal erop. Je bent een grote madam. Als slot wens ik jou een hoopvol 2021 toe.




Ervaring van S. met paragnost Annicka   Ervaring van S. met paragnost Annicka   Ervaring van S. geplaatst op 31 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wauw lieve Annicka, ik vroeg je enkel of je de kaartjes wilde leggen op mijn relatie. Ik vroeg je verder niets en heb je niet verteld maar wat jij mocht zien en kon vertellen zat er pats boem zo raak op. Alles klopte tot in detail. Ik heb vertrouwen in jou en de rest van de Reading en heb er ook zeker vertrouwen in dat de rest gaat uitkomen. Dankjewel voor je luisterend oor en je adviezen. Je bent een schat en echt een geweldige vrouw.




Ervaring van S met paragnost Annicka   Ervaring van S met paragnost Annicka   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka,
Dank voor de emailconsult en aanvullende telefoongesprekken die wij met elkaar hebben gehad. Zo ontzettend bijzonder om met jou te spreken. Je geeft me op een hele fijne manier inzicht, vertrouwen en vooral heeel veel rust kracht. Je readings zijn zo helder en duidelijk. Topper. Tot gauw. Liefs, N. Ik blijf nog wel even plakken, haha.




Ervaring van N met paragnost Annicka   Ervaring van N met paragnost Annicka   Ervaring van N geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Annicka is een top medium. Ze is zuiver, oprecht en bovenal ontzettend lief, geen enkele vraag is Annicka te veel. Haar reading is echt eerlijk, no nonsens, ze zegt waar het op staat en wat je kunt verwachten. Tot gauw Annicka. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka,

Dank je wel voor de prachtige mail die ik ontvangen heb vanmiddag. Zo gedetailleerd met maar een enkele vraag. Je hebt helemaal gezien waar ik in stond en nu sta. Dat geeft me veel vertrouwen richting de toekomst en laat dit je zeker weten.

Vaak ben je op de lijn wanneer ik er ook op zit. Je bent absoluut een aanwinst.

Lieve groet.A.




Ervaring van A met paragnost Annicka   Ervaring van A met paragnost Annicka   Ervaring van A geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka, deze reading was voor ons allen veel duidelijker. We hopen echt dat alles uitkomt zoals je alles beschreef. Het doet ons goed, dit alles te hebben gelezen, bedankt.




Ervaring van Claudia met paragnost Annicka   Ervaring van Claudia met paragnost Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Hartelijk dank, ik vond het een mooi verslag, hopelijk komt het uit.




Ervaring van Claudia met paragnost Annicka   Ervaring van Claudia met paragnost Annicka   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Een vriendelijke dame met humor. Bedankt voor de mooie reading. Nu afwachten wanneer het allemaal uitkomt. Als je mijn naam ziet, weet je wie ik ben.
Liefs,

"Onontdekte Parel".




Ervaring van Onontdekte parel met paragnost Annicka   Ervaring van Onontdekte parel met paragnost Annicka   Ervaring van Onontdekte parel geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka,

Ontzettend bedankt voor je super uitgebreide email consult. En bedankt ook voor het reinigen van mijn chakras. Erg lief. Dankjewel.

Liefs, Karin xxx.




Ervaring van Karin met paragnost Annicka   Ervaring van Karin met paragnost Annicka   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Annicka, ik heb je om een emailconsult gevraagd omdat ik meestal zelf online ben op momenten dat jij er ook bent. Ik moet zeggen mindblowing, ik heb nooit eerder en dan bedoel ik echt nooit, zoveel correcte informatie gekregen. Buiten natuurlijk hetgeen wat nog moet komen. Ik wil je bedanken om je snelle antwoorden en je ook al werk ik zelf op de lijn van harte aanbevelen aan iedereen die straigt to the point antwoorden wil, waar ik zelf in mijn readings ook naar streef. Dikke pluim voor je gave.




Ervaring van ... met paragnost Annicka   Ervaring van ... met paragnost Annicka   Ervaring van ... geplaatst op 18 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  heel bijzonder, 2 vragen waar ik zo mooi en compleet antwoord op kreeg. heel waardevol ook, SUPER DANK.




Ervaring van Maaike met paragnost Annicka   Ervaring van Maaike met paragnost Annicka   Ervaring van Maaike geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wauw, wauw. Ik kon Annicka maar niet telefonisch te pakken krijgen, en had daarom voor het allereerst een e-mailconsult aangevraagd.
Ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan. Had binnen een paar uur een uitgebreide mail met zeer gedetailleerde toelichting, exacte persoonsbeschrijvingen en duidelijke voorspellingen. Het verleden en heden was erg specifiek omschreven en klopt precies.

Wanneer er een toekomstvoorspelling is uitgekomen zal ik dat hier laten weten.

Dank voor het zorgvuldige consult. Tot gauw.




Ervaring van Mandy met paragnost Annicka   Ervaring van Mandy met paragnost Annicka   Ervaring van Mandy geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Annicka is in 1 woord GEWELDIG. Ze voelt uitstekend aan en komt met zeer wijs advies. Helpt je op weg en doet een stapje meer. Geen vraag of situatie is haar vreemd en ze is ontzettend liefdevol. Ik kan alleen maar vol lof over Annicka zijn gezien het feit hoeveel zij voor mij en mijn relatie betekent. Liefs, Mira.




Ervaring van Mira met paragnost Annicka   Ervaring van Mira met paragnost Annicka   Ervaring van Mira geplaatst op 10 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka, veel dank voor de zuivere, oprechte en gedetailleerde consult, voor mij is het allemaal duidelijk geworden. Je voelt alles goed aan. En ik hoef me geen zorgen te maken. Ik wacht de voorspelling (op korte termijn) af en ik zal gauw weer contact opnemen. Top. Veel liefs, R.




Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Amai, net jou mail ontvangen. Ik ben er even onderste boven van. ik kreeg kou toen ik dit aan het doorlezen was. Ik heb er al en geloof me met veel contact gehad en mails uitgewisseld, maar dit? Ongelooflijk goed. Volledig raak, ook op werk en financien. Bedankt. Mij hoor je zeker nog. Gr Evi.




Ervaring van Evi met paragnost Annicka   Ervaring van Evi met paragnost Annicka   Ervaring van Evi geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Heel mooi gesprek gehad. Heel vriendelijke vrouw. Direct rake punten. Voelde meteen goed aan. Zeker een aanrader op de lijn.




Ervaring van Sonja met paragnost Annicka   Ervaring van Sonja met paragnost Annicka   Ervaring van Sonja geplaatst op 2 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-almere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden