Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-almere.nl


  Paragnosten in Almere geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Johannes
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Spot on. Je bent een zacht paragnost en ik geloof in je. Je zei dingen die je niet kon weten en die ook klopte. Bedankt om me hoopvol te maken en mij terug wat energie te geven.




Ervaring van Fay met paragnost Johannes   Ervaring van Fay met paragnost Johannes   Ervaring van Fay geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Wat een fantastische paragnost . Je bent fantastisch . Spreek je gauw weer.




Ervaring van Marius met paragnost Johannes   Ervaring van Marius met paragnost Johannes   Ervaring van Marius geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Je kan het zo mooi verwoorden altijd.
Dikke glimlach na consult met jou.




Ervaring van Angel met paragnost Johannes   Ervaring van Angel met paragnost Johannes   Ervaring van Angel geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Super goed. Scherp en ziet veel details en verschuivingen die hebben plaatsgevonden. Bedankt voor de tips. Heel fijn om zoveel info te krijgen. Geeft helderheid en rust.




Ervaring van J. met paragnost Johannes   Ervaring van J. met paragnost Johannes   Ervaring van J. geplaatst op 5 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes is een medium dat ik graag bel. Ik ben erg geholpen. Ik wil je gidsen bedanken voor hun antwoorden. groetjes,

Mary.




Ervaring van Mary met paragnost Johannes   Ervaring van Mary met paragnost Johannes   Ervaring van Mary geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  heel goed medium. Super goed.




Ervaring van Christella met paragnost Johannes   Ervaring van Christella met paragnost Johannes   Ervaring van Christella geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Komt snel to the point. Dank voor je bemoedigende woorden. twijfel is bij me weggenomen.




Ervaring van Daniella met paragnost Johannes   Ervaring van Daniella met paragnost Johannes   Ervaring van Daniella geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Hij is de beste, Dankjewel.




Ervaring van Tamara met paragnost Johannes   Ervaring van Tamara met paragnost Johannes   Ervaring van Tamara geplaatst op 29 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Lieve Johannes, Ik wil u zeggen dat ik u heel erg dankbaar ben . je had gelijk. dank je wel.




Ervaring van Vanessa met paragnost Johannes   Ervaring van Vanessa met paragnost Johannes   Ervaring van Vanessa geplaatst op 24 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Lieve Johannes, wat fijn om met je te praten. Ik heb een handvat van je gekregen om weer even mee verder te kunnen gaan. dank je wel.




Ervaring van Jean met paragnost Johannes   Ervaring van Jean met paragnost Johannes   Ervaring van Jean geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Top info en handvaten waar je iets mee kan. Invoelen en er zijn al wat dingen uitgekomen.




Ervaring van Nicole met paragnost Johannes   Ervaring van Nicole met paragnost Johannes   Ervaring van Nicole geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Lieve medium Johannes, je hebt toch weer gelijk gehad.
ik ben blij dat jij er bent, Heaven.




Ervaring van Heaven met paragnost Johannes   Ervaring van Heaven met paragnost Johannes   Ervaring van Heaven geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Dag Johannes, wat hadden wij een bijzonder gesprek met je gisterenavond laat en wat ben je goed. We hebben de laatste jaren al zoveel inzichten opgedaan, maar door jou zien we nieuwe verbanden. Wat ben je een fijne luisteraar en je hebt aan een half woord genoeg, echt heel bijzonder. We willen je heel erg bedanken, dankbaar voor wat je allemaal met ons hebt gedeeld. We praten graag nog eens verder een andere keer. Lieve groet van ons, H&J.




Ervaring van JenH met paragnost Johannes   Ervaring van JenH met paragnost Johannes   Ervaring van JenH geplaatst op 5 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Wat Johannes voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Niks meer dan respect voor jou. Johannes gaf ook tips en inzichten waar ik iets aan had.




Ervaring van Patricia met paragnost Johannes   Ervaring van Patricia met paragnost Johannes   Ervaring van Patricia geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Heel erg bedankt voor de gesprekken over mijn turbulente liefdesleven. Je kan zeer goed invoelen en je weet dat je de waarheid hoort en niet wat je zou willen horen. Van de beller met die leuke collega.




Ervaring van Anoniem met paragnost Johannes   Ervaring van Anoniem met paragnost Johannes   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Alles is gegaan zoals jij het al maanden zegt. Zelfs de timing klopte. Dank en ik spreek je zeker nog. Kim.




Ervaring van Kim met paragnost Johannes   Ervaring van Kim met paragnost Johannes   Ervaring van Kim geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Dit is de eerste keer dat iemand mij zo goed en nauwkeurig aanvoelt. Johannes is echt een held, en weet goed op je in te voelen. Daarnaast legt hij alles zorgvuldig en helder uit.

Ik ben mij nu aan het ontwikkelen op spirituele vlak en dat betekent dat ik gevoeliger aan het worden ben. Johannes is de coach en leraar waar ik mij goed bij voel en raad een ieder aan om met hem gesprek te gaan voor elke vraag die je maar hebt. Niks is te gek voor hem en hij kan je helpen bij heel veel dingen. Heel bijzonder.




Ervaring van Elkedagweergevoeligerjongevrouw met paragnost Johannes   Ervaring van Elkedagweergevoeligerjongevrouw met paragnost Johannes   Ervaring van Elkedagweergevoeligerjongevrouw geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Ik heb een mooie ervaring met Johannes gehad dank je.




Ervaring van Yvonne met paragnost Johannes   Ervaring van Yvonne met paragnost Johannes   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Lieve Johannes.ik ben zo dankbaar dat u het antwoord heeft mogen geven van mijn overleden moeder.het was zo mooi dat u haar door kreeg en toen u mama omschreef klopte dat en wist ik dat het echt om haar ging. U had ik wel eens eerder gebeld om iets anders en ik mag u zeggen dat het uit is gekomen,u bent geweldig en rustgevend ook. Bedankt voor uw grote steun . Liefs, Maja.




Ervaring van Maja met paragnost Johannes   Ervaring van Maja met paragnost Johannes   Ervaring van Maja geplaatst op 16 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Ik ben diep onder de indruk van Johannes zijn gave. Wat hij voorspelde en invoelde kwam precies zo uit.
Ook is het een hele warme lieve man die je zo begrijpt, en van zijn stem wordt je zo rustig.
Ik raad hem zeker aan.




Ervaring van Marga met paragnost Johannes   Ervaring van Marga met paragnost Johannes   Ervaring van Marga geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Al veel mediums regelmatig geconsulteerd, maar dit is zeker een van de betere zoniet de beste tot nu toe, goede heldere analyse en uitleg met eerlijke voorspelling, indien van toepassing.




Ervaring van Huub met paragnost Johannes   Ervaring van Huub met paragnost Johannes   Ervaring van Huub geplaatst op 6 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Amai Johannes wat ben ik blij je gesproken te hebben pasgeleden. Na zoveel jaar eindelijk duidelijkheid. Je kon het niet weten van M. Je had het toch helemaal goed ik raad anderen jou aan. Je zat trouwens ook goed met de uitspraak van de vrede rechter. Toppie. Xxx Esmee.




Ervaring van Esmee met paragnost Johannes   Ervaring van Esmee met paragnost Johannes   Ervaring van Esmee geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Yo johannes, ik was zo onder de indruk met ons gesprek. super dat je mij op de juiste weg heb gezet. Wat ik nog superder vind bro, dat je dingen kon recht zetten met mijn lieve overleden. Je mag weten bro, ik voel me zowat herboren haha. Je bent een zuiver en geweldig medium.
Tot ziens, Lu.




Ervaring van Luarts met paragnost Johannes   Ervaring van Luarts met paragnost Johannes   Ervaring van Luarts geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Mijn eerste keer dat ik een medium heb gebeld. Ik was zo zenuwachtig maar ik werd zo gauw rustig van u.
U heeft zo goed afgestemd en ingevoelt danku en ook voor het energie geven ik voelde het duidelijk. Ik bel u gauw weer . Liefs Do.




Ervaring van Do met paragnost Johannes   Ervaring van Do met paragnost Johannes   Ervaring van Do geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Bedankt lieve Johannes dat u contact kon leggen met m'n overleden vader ik ben dankbaar dat mijn vragen hierdoor beantwoord zijn.
Vilja.




Ervaring van Vilja met paragnost Johannes   Ervaring van Vilja met paragnost Johannes   Ervaring van Vilja geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes is een zeer goede raadgever.

Hij brengt helderheid en duidelijkheid in situaties en heeft veel ervaring en mensenkennis.

Hij geeft je steun en is erg zorgzaam en medelevend.

Kan erg goed luisteren en neemt de tijd.

Is helder en duidelijk.




Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Geweldig fijn gesprek gehad, Johannes kan heel goed luisteren, invoelen, echt een bevestiging. Ik wilde je heel erg bedanken voor het mooie gesprek en alle tijd die je hebt genomen om naar mijn verhaal te luisteren toen de verbinding werd verbroken. Het spijt me, ik denk dat mijn iphone dat zo regelt na X minuten. Veel dank nogmaals. J.




Ervaring van Janette I met paragnost Johannes   Ervaring van Janette I met paragnost Johannes   Ervaring van Janette I geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes staat mij altijd bij met wijze raad.
Zeer goed medium.
Ik krijg heldere inzichten en we kunnen goed samenwerken.
Johannes is ervaren en rustig.
Hij is zorgzaam en daadkrachtig.
Hij zit vaak goed met wat hij doorkrijgt.
Zeer gevoelig empatisch medium.
Doortastend en doelgericht werkt hij met mij samen tot een oplossing hij is goed in coaching.




Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 2 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Een heel aangename en fijne man en wist en voelde veel zonder dat ik het zelf aangaf. Een fijn en goed gevoel bij.




Ervaring van Emmie met paragnost Johannes   Ervaring van Emmie met paragnost Johannes   Ervaring van Emmie geplaatst op 29 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes, dank voor je inzichten vanuit je vooruitziende blik en intense inzichten. Fijn, als iemand je met weinig woorden begrijpt en doorziet. Je geeft rust en positieve energie.




Ervaring van Glenn met paragnost Johannes   Ervaring van Glenn met paragnost Johannes   Ervaring van Glenn geplaatst op 28 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes, dank voor je inzichten vanuit je vooruitziende blik en intense inzichten. Fijn, als iemand je met weinig woorden begrijpt en doorziet. Je geeft rust en positieve energie.




Ervaring van Glenn met paragnost Johannes   Ervaring van Glenn met paragnost Johannes   Ervaring van Glenn geplaatst op 28 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Johannes is een zeer fijn persoon wij werken goed samen. Als hij zijn kennis en ervaring inzet worden er veel doelen gehaald. Ik kom telkens na gesprekken meer in mijn kracht te staan voel mij meer ontspannen en rustiger. Johannes weet samen met mij helderheid op de situatie te krijgen. Zodat ik het weer meer los kan laten. Topcoach.




Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana met paragnost Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 24 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Super lieve medium, een hele fijne stem om naar te luisteren. Schetst je situatie helder in beeld, veel geduld en luistert aandachtig naar je verhaal, to the point eerlijk en betrouwbaar. Ik kom zeker terug, mooie aanwinst voor de site.




Ervaring van a met paragnost Johannes   Ervaring van a met paragnost Johannes   Ervaring van a geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Met Paula, ik wil u bedanken voor het heldere gesprek. Wat ik zo fijn heb ervaren is dat ik me zo opgelucht voel door u. Eindelijk voelde ik iets ipv duisternis. Dank u wel voor uw hulp.




Ervaring van Paula met paragnost Johannes   Ervaring van Paula met paragnost Johannes   Ervaring van Paula geplaatst op 22 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johannes
  Ervaring met paragnost Johannes
  Dank je wel lieve Johannes voor je inzichten. Fijn weekend. Happy.




Ervaring van Happy met paragnost Johannes   Ervaring van Happy met paragnost Johannes   Ervaring van Happy geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-almere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden