Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-almere.nl


  Paragnosten in Almere geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Leandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra,

Even een update over mijn tweelingziel. Hij heeft eindelijk contact opgenomen met mij. En niet alleen dat maar ook eindelijk zijn gevoelens voor mij geuit. Ik kon het niet geloven, je had al die tijd gelijk. HIJ HOUDT ECHT VAN MIJ. Dankjewel Lieve Leandra. Groetjes M.




Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Prachtige vrouw om mee te praten. Zo aangenaam en rustgevend . Als de voorspelling uitkomt laat ik zeker iets weten. Bedankt. Ze weet heel juiste dingen te vertellen. Van de maagd.




Ervaring van Sonia met paragnost Leandra   Ervaring van Sonia met paragnost Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra, na ons gesprek wou ik toch iets achter laten op jouw pagina. Jij bent de medium die ik persoonlijk nodig heb. Jij draait niet rond de pot, je bent nuchter en geeft geen vals hoop. Rechtuit zoals het hoort. Je steunt me en je hebt me gerust gesteld. Ik geloof in jou en niet enkel door je ervaring maar ook omdat je zo rechtuit bent. Als je iemand zoekt die het je zegt zoals het hoort, bel gewoon Leandra. Ze zal het je zeggen hoe het zit en het is misschien niet altijd leuk nieuws maar ze bedoeld het goed voor jou. Ik heb het liever zo dan vals hoop te krijgen of basic antwoord "het komt goed".
Ik zal je zeker nog bellen. Tot hoors lieve Leandra.




Ervaring van Laila met paragnost Leandra   Ervaring van Laila met paragnost Leandra   Ervaring van Laila geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dag Leandra,

Ik wil je langs deze weg bedanken voor je steun en luisterend oor tijdens een van de moeilijkste momenten in mijn leven. Je woorden brengen me tot rust en doen me hopen op een betere toekomst. Een oprechte dankjewel .
.




Ervaring van Stiertje van 44 met paragnost Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 met paragnost Leandra   Ervaring van Stiertje van 44 geplaatst op 24 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Super lieve warme dame, op een lieve rustige manier toch oogjes proberen te openen. Wetende dat er gevoel is. Wat kan ik zeggen, de kaartjes klopten gewoon en dan zo'n lieve begripvolle benadering. U bent echt lief. Dikke knuffel en tot snel. U weet wel wie (liever ondervinden dan spijt).




Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Vriendelijke dame, had gebeld over mijn vermiste kat. Hopelijk komt de voorspelling uit. Wordt vervolgd, I.




Ervaring van Ingrid met paragnost Leandra   Ervaring van Ingrid met paragnost Leandra   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Geweldige, fantastische vrouw. Wow wow wow als haar voorspellingen uit komen. Ze is overtuigd in wat ze ziet in haar kaarten. Ze geeft je een heel fijn gevoel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra,

Vanaf ongeveer twee jaar geleden tot ruim een half jaar geleden belde ik je met regelmaat over mijn tweelingziel. De voorspellingen beginnen nu uit te komen: Hij heeft zijn vrouw verlaten. Het is nu geduldig afwachten wanneer hij van zich laat horen.
Ik zal je tzt weer een keer bellen.




Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, vanaf ongeveer 2 jaar geleden tot ruim een halfjaar geleden belde ik je met regelmaat over mijn tweelingziel. De voorspellingen beginnen nu uit te komen: Het is nu geduldig afwachten wanneer om wat horen. Ik zal je tzt wel weer een keer bellen.




Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M met paragnost Leandra   Ervaring van M geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Superlief en oprecht. Hoop dat al je voorspellingen snel uit mogen komen. Wat hebben we een goed leuk gesprek gehad. Had ik echt nodig. Ik houd je op de hoogte.

Gr.C.




Ervaring van Cindy met paragnost Leandra   Ervaring van Cindy met paragnost Leandra   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  U bent een geweldige vrouw een lieve moederfiguur en zeer motiverend, u bezit de krachten van een Engel, hartelijk dank en ik laat u zeker weten wat er verder gebeurt,

Mooiste vond ik dat u meteen zei, wat is er gebeurt, hahaha

Sweet dreams en een grote knuffel van mij

R

.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, dank u wel voor uw inzichten. Ik ben blij met u op de lijn. Afgelopen paar dagen erg down geweest mbt P. Maar ik moet blijven vertrouwen en 2020 wordt een mooi jaar voor mij.

Dank u wel. U bent een zeer oprechte en lieve warme vrouw. Vind de gesprekken met u erg fijn.

Een goede jaarwisseling gewenst en tot horens.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie XXX).




Ervaring van RL met paragnost Leandra   Ervaring van RL met paragnost Leandra   Ervaring van RL geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, dank u wel voor uw inzichten. Ik ben blij met u op de lijn. Afgelopen paar dagen erg down geweest mbt P. Maar ik moet blijven vertrouwen en 2020 wordt een mooi jaar voor mij.

Dank u wel. U bent een zeer oprechte en lieve warme vrouw. Vind de gesprekken met u erg fijn.

Een goede jaarwisseling gewenst en tot horens.

Liefs R (moeilijke naam u weet wel wie XXX).




Ervaring van RL met paragnost Leandra   Ervaring van RL met paragnost Leandra   Ervaring van RL geplaatst op 30 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Echt een lieverd moeite waard om met Leandera in contact te komen

Groetjes Angela.




Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Mama Leandra, dank u wel.
U heeft mij weer in mn kracht gezet en mn twijfels weggenomen, door uw reading superlief voor uw compliment, echt superlief, u bent een Engel voor mij met een mega grote gouden hart.

Een hele grote knuffel van mij.
Ik heb binnen 10 dagen weer contact met u.

Slaap lekker

R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Mama Leandra

Thank you

Gr.

R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  U bent echt een lieverd, hoop u snel te spreken
En aan te geven hoe the Bold & Beautiful verloopt, haha
Heb volste vertrouwen in u

Heel veel liefsss van mij

R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, wat bent u toch een geweldige vrouw om mee te praten. Het doet me iedere keer weer deugd.




Ervaring van Anita met paragnost Leandra   Ervaring van Anita met paragnost Leandra   Ervaring van Anita geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve mama Leandra, ik vond het net als u een zeer prettig gesprek. U heeft veel dingen bevestigd voor mij ook voel ik mij heel vereerd wat u mij vroeg. Hoop heel lang van uw kennis en vooral uw
warme uitstraling te mogen genieten, want dat heb ik zeker ervaren. Een hele grote knuffel van mij, ik bel u in de mnd dec nog terug. Heel veel liefs, R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dankjewel. Echt Top en nu afwachten. Gr A.




Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela met paragnost Leandra   Ervaring van Angela geplaatst op 15 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Als je naar haar belt dan is het net alsof je rechtstreeks verbinding hebt met een engel. Een onvergetelijk gesprek gehad met gouden raad. Heb een kaars van St Antonius gekozen. Dank je wel Leandra.




Ervaring van Ag. met paragnost Leandra   Ervaring van Ag. met paragnost Leandra   Ervaring van Ag. geplaatst op 22 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  En hele lieve vrouw die alles goed uitlegt en verteld, nu is het afwachten en hoop dat wat je mij verteld hebt ook uitkomt. Ben zeker benieuwd. Ik laat het je weten. grtjes DAN.




Ervaring van D met paragnost Leandra   Ervaring van D met paragnost Leandra   Ervaring van D geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Fijn om je weer gesproken te hebben heeft me weer goed gedaan. Bedankt dat je er altijd voor me bent en bedankt voor je hulp tot gauw.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Ik bel jou altijd en soms komen wel dingen uit wat je ziet en zegt . hoop dat je vaker online ben.t groetjes julijeta xxx tot gou .




Ervaring van Julijeta met paragnost Leandra   Ervaring van Julijeta met paragnost Leandra   Ervaring van Julijeta geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra fijn om je weer gesproken te hebben. Zoals altijd je bent een schatje tot gauw.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra je bent oprecht en eerlijk en mijn troost in tijden dat het minder met me gaat. Het voelt alsof ik je al jaren ken. Raad je dan ook bij iedereen aan. Je doet je werk geweldig goed. xxx.




Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda met paragnost Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Super fijn gesprek gehad. U bent een schatje u voelt de dingen goed aan u blijft mijn favoriet. Bel u gauw weer bedankt nogmaals voor uw hulp.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c met paragnost Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Leandra bedankt voor u consult altijd een feest om met u te praten .u bent een topper .tot snel groetjes.




Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy met paragnost Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Een ontzettend lieve vrouw waar je je direct gerustgesteld bij voelt. Dankje voor de vele gesprekken Leandra. Heb je tips opgevolgd en voel me stukken beter. Je bent een topvrouw met een gouden hart.




Ervaring van Shanna met paragnost Leandra   Ervaring van Shanna met paragnost Leandra   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met paragnost Leandra   Ervaring van Loes met paragnost Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Bedankt weer voor de uitgebreide legging. Zo fijn om met je te praten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem met paragnost Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Ik spreek u zo nu en dan en wat een oprechte lieverd bent u. Zuiver en heldere inzichten geeft u door. Ik heb u zojuist gesproken over P. en ik neem uw inzichten mee. Dank u wel lieve Leandra.

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Dank je wel Leandra voor je mooie kaarten. Altijd een feest om met je te praten. Je bent een schat xx.




Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy met paragnost Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve vrouw, bedankt voor de mooie voorspelling. ik hoop dat het uitkomt.




Ervaring van Lotte met paragnost Leandra   Ervaring van Lotte met paragnost Leandra   Ervaring van Lotte geplaatst op 1 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-almere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden