Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-almere.nl


  Paragnosten in Almere geven online antwoord
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online paragnosten uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Wauw kon gedetailleerd beschrijven wat ze zag en kwam ook uit gek genoeg.




Ervaring van aa met paragnost Laila   Ervaring van aa met paragnost Laila   Ervaring van aa geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Een heel lieve dame, straight to the point. Een echte aanrader. Veel liefs.




Ervaring van Nathalie met paragnost Shiloh   Ervaring van Nathalie met paragnost Shiloh   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Alles klopt. Een vrouw die duidelijk is in haar voorspellingen.Een aanrader, ze weet waarover het gaat.




Ervaring van anoniem met paragnost Laila   Ervaring van anoniem met paragnost Laila   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met paragnost Zoya   Ervaring van karo met paragnost Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Wauw wauw wauw. Wat een topper is zij. Een van de beste op de lijn. Echt een aanrader.




Ervaring van Nathalie met paragnost Laila   Ervaring van Nathalie met paragnost Laila   Ervaring van Nathalie geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Lieve Yellow, jij bent mn steun en toeverlaat. Soms bel ik je zo vaak, maar het is nooit teveel. Bedankt voor je geduld. Jij ziet heel goed in jouw beelden hoe het gaat verlopen. Er zijn al zoveel dingen uitgekomen en zo gegaan zoals je zei. Ik heb vaak willen opgeven, maar jij helpt me om door te zetten. Ik vind je lief dat weet je en bedankt dat je er bent.




Ervaring van E met paragnost Yellow   Ervaring van E met paragnost Yellow   Ervaring van E geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met paragnost Sophia   Ervaring van Karima met paragnost Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  God ik zou wel uren met jou kunnen praten alles klopt komt altijd uit, tijd is altijd een vraagteken dat is gewoon zo maar je bent geweldig de tijd was om anders waren we nu nog bezig maar bel je zeker terug. Ik was nog vergeten te zeggen dat mijn dochter een dochter heeft gekregen zoals je zei, bedankt en bel je zeker terug.




Ervaring van Sonia met paragnost Thaiis   Ervaring van Sonia met paragnost Thaiis   Ervaring van Sonia geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Salina

Salina je hebt mijn echt geholpen. Het was wel confronterend, maar heeft me toch inzichten gegeven in bepaalde patronen Hiermee kan ik terug stappen vooruit zetten. Het is steeds heerlijk om met jou te praten. Wat je voorspelt komt ook uit.

Liefs k.




Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K met paragnost Salina   Ervaring van K geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Ik bel Marya al geruime tijd en ze is een grote steun. Sinds mijn gesprekken met haar durf ik stappen te nemen waar ik tot voor kort niet aan zou kunnen denken. Naast haar coaching put ik heel veel kracht uit haar voorspellingen die altijd uitkomen. Ze is een schat en we bidden voor elkaar dat onze harte wensen uit mogen komen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, je kent me inmiddels goed omdat ik je zo vaak bel, al ben je echt lastig te bereiken. Het wordt eens tijd voor een getuigenis.
Eerste wat je vroeg gisteren is hij weer naar het buitenland? Ik werd er misselijk van, maar heb hem meteen na ons gesprek gebeld. Je had gelijk. Hij zit er al sinds maandag. Uiteraard ben ik er niet blij mee maar probeer wel goed te luisteren naar wat je hebt gezegd en dat dit geen vlucht van mij is. Ik probeer er vertrouwen in te houden. Je bent echt goed en bedankt voor de fijne gesprekken.




Ervaring van E met paragnost Sara   Ervaring van E met paragnost Sara   Ervaring van E geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Ik heb Dennis maar net leren kennen en ik zat in een moeilijke, stressvolle situatie waarvan de uitkomst heel echt bepalend zou zijn voor mijn verdere toekomst. Dennis bleef met zijn healende meditatie mij tot rust brengen en stelde mij gerust. Hij herhaalde iedere keer dat ik het moest loslaten en rustig moest blijven.

Het was echt moeilijk voor mij eerst om dit vol te houden, maar hij bleef me helpen. Wat is er dan uiteindelijk gebeurd. Al zijn voorspellingen zijn uitgekomen op 2 dagen tijd. Alles is goed gekomen, de wonderen zijn gebeurd. Ik ben zelf echt sprakeloos.

Je bent echt een engel en ik ben het Universum dankbaar dat onze wegen hebben gekruist. <3 <3 <3.




Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Hartelijk dank voor je reading dirk, Het waren doordenkertjes. Dannie.




Ervaring van Dannie met paragnost Dirk   Ervaring van Dannie met paragnost Dirk   Ervaring van Dannie geplaatst op 15 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Sonja, je bent super goed. Jouw voorspelling is uitgekomen. Ik heb de job. Je zag het zo duidelijk. Ik had nog twijfels maar jij wist het voor 99 procent. Zo knap.




Ervaring van anoniem met paragnost Sonja   Ervaring van anoniem met paragnost Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Lieverd, ik was net te laat met opwaarderen en je was met pauze. Ik heb je niet meer netjes kunnen bedanken, dus bij deze. Heel erg bedankt en heel veel liefs. De dame met wat vragen over de man die is terug gekomen, mijn intuitie en de vriendin. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met paragnost Lola   Ervaring van Anoniem met paragnost Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis, en toen was de verbinding verbroken.
Heel hartelijk dank voor de geweldige Reading. U bent een kei in uw vak. Liefs, Odette.




Ervaring van Odette met paragnost Thaiis   Ervaring van Odette met paragnost Thaiis   Ervaring van Odette geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Spijtig dat men krediet op was, je klonk zo vertrouwt om mee te praten. Je kon mijn situatie zo goed schetsen dus ik hoop dat de voorspellingen ook uitkomen. Veel liefs.




Ervaring van Jiska met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Jiska met paragnost Nona-Yo   Ervaring van Jiska geplaatst op 14 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Een mooi consult gehad van Isha
Veel duidelijkheid gekregen en ze heeft altijd verhelderende inzichten. Isha legt alles goed uit ze is heel kundig en grappig. Kortom een topper.
Tot gauw.




Ervaring van Natas met paragnost Isha   Ervaring van Natas met paragnost Isha   Ervaring van Natas geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  FANTASTISCH ben je. Dingen die je niet kon weten, heb je gezegd. Zo goed aangevoeld. Ben benieuwd naar je voorspellingen. Liefs, Naj.




Ervaring van Naj met paragnost Dennis   Ervaring van Naj met paragnost Dennis   Ervaring van Naj geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Dankjewel Laila voor je duidelijke antwoorden.
Herkende veel.

Groetjes,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Laila   Ervaring van Karin met paragnost Laila   Ervaring van Karin geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik bel Gazali al jaren x op x komen zijn voorspellingen uit het is een kanjer in zijn vak heb dit x weer het volste vertrouwen
dank voor alles.




Ervaring van Anne met paragnost Gazali   Ervaring van Anne met paragnost Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  In een woord Geweldig. Ik heb wel meerdere mediums gesproken, maar Dennis slaat de spijker op zijn kop. Dennis heeft mij dingen gezegd die ik nog nooit gehoord hebt van een medium en dat ook echt gebeurd is. Dennis moet je echt een keer gebeld hebben. Bel je gauw weer.




Ervaring van Rachel met paragnost Dennis   Ervaring van Rachel met paragnost Dennis   Ervaring van Rachel geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Goed ingevoeld door laila. Dankjewel voor het gesprek.




Ervaring van I met paragnost Laila   Ervaring van I met paragnost Laila   Ervaring van I geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Freyaa
  Ervaring met paragnost Freyaa
  Ik was die laatste persoon voor je je volledig had afgemeld, het heeft zo moeten zijn dat ik je nog kon spreken. Je hebt me weer meer rust gebracht en ik ga zeker aan de slag met m'n eigen meditatie.
Je bent een lieve en zachte dame, je weet waarover je spreekt en geeft veel en goede raad, ik heb er alle vertrouwen in.
Ik geef je een dikke knuffel met veel liefde als dank.




Ervaring van Annick met paragnost Freyaa   Ervaring van Annick met paragnost Freyaa   Ervaring van Annick geplaatst op 13 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Freyaa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anna
  Ervaring met paragnost Anna
  Wauw. Sta helemaal perplex. Zij is zo goed.
Alles wist ze alles. Verleden heden en toekomst. Gedetailleerd.
Anna ik heb er veel gesproken maar jij steekt boven iedereen uit. Dankjewel voor deze fantastische Reading. Hoop je vaker te spreken. Snap goed dat je altijd bezet bent maar tis de moeite waard om te wachten en nog eens te proberen.
Liefs XXX.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anna   Ervaring van Anoniem met paragnost Anna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Wauw, wat een mooi gesprek vanmiddag gehad. Dingen die je niet kon weten vertelde je. Ook over mijn zoon.
Bedankt.
Liefs Sh.




Ervaring van Sh met paragnost Dennis   Ervaring van Sh met paragnost Dennis   Ervaring van Sh geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Thank you Dennis for your support and understanding. I wish with all my heart for a pure, loving outcome. Wonderful how you warmly give gentle insight and extra spiritual help. It is much appreciated.




Ervaring van Anxious English Speaker met paragnost Dennis   Ervaring van Anxious English Speaker met paragnost Dennis   Ervaring van Anxious English Speaker geplaatst op 12 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olivia
  Ervaring met paragnost Olivia
  Olivia heeft me afgelopen juli een gebeurtenis op werkgebied voorspeld, die nu precies zo aan het uitkomen is. Super, dankjewel.




Ervaring van anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van anoniem met paragnost Olivia   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Catharina
  Ervaring met paragnost Catharina
  Voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van N met paragnost Catharina   Ervaring van N met paragnost Catharina   Ervaring van N geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dennis
  Ervaring met paragnost Dennis
  Dankjewel lieve Dennis om mij weer dichter bij het Universum te brengen. Dankjewel voor je gebed en mij moed en hoop te geven.




Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles met paragnost Dennis   Ervaring van manifestmiracles geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa ,
Bedankt voor het fijne gesprek, je hebt mij terug in mijn kracht gezet. Dit merk ik in mijn dagelijks leven dat ik niet meer angstig ben.

Ook zag je een nieuwe woning voor ons waar wij in het voorjaar van 2022 de sleutel van krijgen.
Ontzettend bedankt voor alles.

Liefs Lie.




Ervaring van Lie met paragnost Louisa   Ervaring van Lie met paragnost Louisa   Ervaring van Lie geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Gewoon even laten weten dat er weer het een en ander is uitgekomen wat jij gezegd had. Lieve dame en de moeite waard om eens te bellen.




Ervaring van A met paragnost Lobke   Ervaring van A met paragnost Lobke   Ervaring van A geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anna
  Ervaring met paragnost Anna
  Sorry mijn credits waren op. Maar ontzettend bedankt voor de bevestiging.




Ervaring van E met paragnost Anna   Ervaring van E met paragnost Anna   Ervaring van E geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Samantha
  Ervaring met paragnost Samantha
  Een heel fijn gesprek en duidelijke uitleg gekregen een aanrader deze dame.




Ervaring van Liana met paragnost Samantha   Ervaring van Liana met paragnost Samantha   Ervaring van Liana geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Naomie
  Ervaring met paragnost Naomie
  Zo duidelijk. Kort en krachtig. Enorm aangename vrouw. Ze heel lief, vooral duidelijk in haar vertellen. Kan ze enkel aanraden.




Ervaring van Anne met paragnost Naomie   Ervaring van Anne met paragnost Naomie   Ervaring van Anne geplaatst op 11 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-almere.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden